Kıralan Fatih Ortaokulu

Vizyon: Eğitimin sürekliliği ilkesine uygun olarak, okulun toplumun gelişip ilerlemesine önderlik yapabilmesinin düzeneğini hazırlamak, toplumsal yaşamın odağına yerleştirmek; toplumsal ve sanatsal olaylara duyarlı olmasının yanı sıra, ailenin çocuğun eğitimindeki önemini bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş duyarlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz Kıralan Fatih Ortaokulu olarak; bölgemizdeki bütün öğrencilerin ilgi, eğitim ve yetenekleri doğrultusunda eğitilerek; yapıcı, yaratıcı, problem çözebilen, çevreye duyarlı, özgüveni gelişmiş, bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden, uygulayan birer yurttaş olarak yetiştirilmesi düşüncesinin yanı sıra, ailenin çağdaş eğitimdeki rolünü ve önemini bilen ve bu doğrultuda aileyi, okulun vazgeçilmezi olarak gören bir bakışla öğrencilerimizi yaşama hazırlamak için gerekli eğitim ve öğretimi vermek üzere varız…

Başarılar: 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında SBS´ye giren 63 öğrencimizden 59´u 200 üzeri puan almış, bunlardan 43´ü sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiştir. Buna göre; 3 kişi Fen Liselerine, 1 kişi Sosyal Bilimler Lisesine, 8 kişi Anadolu Öğretmen Liselerine, 15 kişi Anadolu Liselerine, 9 kişi AİH Liselerine, 3 kişi Anadolu Sağlık Meslek Liselerine, 3 kişi Ticaret Meslek Liselerine,1 kişi EML´ye ve 2 kişi de Kız Teknik Ve Meslek Lisesine yerleşmiştir.

Saatler:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kiralanfatih.meb.k12.tr

Adres - KIRALAN MAH. 315 SK. KIRALAN FATIH ORTAOKULU BLOK NO: 1 ÇİVRİL / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Tamgün

Yerleşim Yeri - Çivril / Denizli

Ulaşım Okulumuz (İlçemiz) Denizli - Uşak karayolu üzerinde olup her yarım saatte bir Denizli´den ilçe merkezine ve İlçe´den Denizli merkeze otobüs bulunmaktadır, İlçemiz okullarında görevli öğretmenlerin neredeyse tamamı ilçe merkezinde ikamet etmektedir, ayrıca Denizli merkezden geliş-gidiş yapan iki otobüs firması bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez Denizli / Uşak karayolu üzeri